SPORTSKI SAVEZ SRBIJE U POSETI INĐIJI: Briga o budućim šampionima

N. I.

28. 10. 2020. u 19:43

SPORTSKI savez Srbije u sklopu svojih redovnih aktivnosti obilazaka teritorijalnih sportskih saveza, posetio je i Inđiju. Delegaciju na čelu sa generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem najpre je na radnom sastanu ugostio predsednik opštine Vladimir Gak.

СПОРТСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ У ПОСЕТИ ИНЂИЈИ: Брига о будућим шампионима

FOTO: SSS

Opština Inđija izdvaja značajna finansijska sredstva za sport, a to rezultira i dobrim rezultatima klubova.

Nakon opštine generalni sekretar SSS je sa saradnicima posetio Savez sportova opštine Inđija. Marinković je na sastancima upoznat sa svim detaljima.

- Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo realizovali posetu opštini Inđija. Danas smo do detalja upoznati sa infrastrukturom, akcijama kao i planovima sporta na lokalu. Savez sportova opštine Inđija već učestvuje u našoj akciji besplatnog fitnesa za žene "Budi zdrava - vežbaj sa nama" a na sastanku smo dogovorili i nove akcije koje ćemo zajednički realizovati.

- Inđija je još jedan pozitivan primer odlične saradnje lokalne samouprave i Saveza sportova, tu su i značajna ulaganja u infrastrukturu, a rezultati su vidljivi, već pet klubova iz Inđije takmiči se u republičkom rangu. Predsednik opštine i čelni ljudi sporta neće se zaustaviti i zadovoljiti trenutnim stanjem. Njihov rad, posvećenost i energija obećavaju još uspeha u narednom periodu - rekao je Marinković.

Generalni sekretar Saveza sportova opštine Inđija Ljubomir Kovačević izrazi je zahvalnost na poseti Sportskog saveza Srbije i dobroj saradnji:

- Savezu sportova opštine Inđija velika je čast da ugosti generalnog sekretara Sportskog saveza Srbije. Drago nam je da je naš rad zapažen. Sama Majska nagrada, čiji smo dobitnici 2017. godine dokaz je našeg dugogodišnjeg uspeha, ali i obaveza da još jačim tempom nastavimo sa razvijanjem sporta u Inđiji - zaključio je Kovačević.

Veliki ljubitelj sporta i Inđije, Marko Majkić član je Upravnog odbora Sportskog saveza Srbije i učestvovao je u unapređivanju sporta opštine u kojoj živi:

- Inđija je godinama prepoznatljiva po sportu. Uspesi kako u kolektivnim tako i u pojedinačnim sportovima su rezultat velikih ulaganja, dali su nam smer u kome ćemo i nastaviti, da zajedničkim snagama kako na lokalnom nivou tako i na republičkom nastavimo da obezbeđujemo što bolje uslove za naše sportiste - istakao je Majkić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)