BUGARSKI MONSTRUM SE HVALIO NA INSTAGRAMU: Ovo je čovek koji je napao Oliveru Jevtić (VIDEO+FOTO)

Novosti online

12. 10. 2020. u 15:28

БУГАРСКИ МОНСТРУМ СЕ ХВАЛИО НА ИНСТАГРАМУ: Ово је човек који је напао Оливеру Јевтић (ВИДЕО+ФОТО)

FOTO: AP

ZA manje od 24 sata pronađen je monstrum koji je grubo srušio Srpkinju Oliveru Jevtić, koja zbog nesrecće nije uspela da završi disciplinu od 10 km na Sofijskom maratonu, prenosi bugarski Sportal.bg.

Na startu trke nepoznati čovek u trenerci utrčao je sa strane, jedno vreme trčao s vodećim takmičarima, a onda je ramenom oborio srpsku dugoprugašicu. Jevtićeva je ostala bez svesti, a ima hematom na glavi kao posledicu pada.

Prema korisnicima Fejsbuka,  ime napadača je Bojan Vačev.

- Da, policija je već obaveštena. Hvala svima - napisala je žena koja je bila uključena u potragu za agresorom.

Foto: Printskrin

 

- Policija ima evidenciju, zna njegovo ime - rekla je ona.

- Namerno je sakrio svoj broj. Samo je ova učesnicaizbačena iz takmičenja, jer je nagradni fond nekoliko hiljada evra ... Ovo je zločin.

Foto: Printskrin

 

- Ne forsirajte slučajnu osobu, već potencijalnog napadača. Pogledajte da se čak i osvrće oko sebe da vidi gde treba da priđe i napadne - prokomentarisao je neko video na društvenoj mreži.

- Čak je i ponosno postavio fotografiju sa rezultatom  -, napisala je druga žena i priložila okvir sa profila Bojana Vačeva, gde je podelio svoj rezultat.

(Telegraf)

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Ivan Zgrozeni

12.10.2020. 16:01

Sa Bugarima ne treba imati nista. U Bugarsku sam otisao 12. juna jer sam zano da ce Grcka otvoriti granicu 16. Dok sam cekao da se to dogodi u gradu Sandanski resih da na reci pecam ribu. Stignem i parkiram na oko pet metara od obale. U tom momentu u punoj brzini ulece izmedju reke i mojih kola automogil i iskacu dva tipa sa stapovima. "Oces da pecas? Hej, Ceca dobila koronu!" Ja se pomerim malo dalje. Otisli su nakon petnaestak minuta. Mesto na kojem su bili je bilo bolje pa otidjoh tamo i zatekoh svez izmet. Mrze nas vise no Krvati. Nikada ne imati nista sa njima.