MEJVEDER IZAZVAO ZEMLJOTRES: Pristao bih na revanš sa Megregorom, ali u bokserskom ringu!

Beta

26. 07. 2020. u 09:32

BIVŠI svetski bokserski šampion Amerikanac Flojd Mejveder rekao je danas da bi pristao na revanš sa MMA borcem Konorom Megregorom, ali ne u oktagonu već u bokserskom meču.

МЕЈВЕДЕР ИЗАЗВАО ЗЕМЉОТРЕС: Пристао бих на реванш са Мегрегором, али у боксерском рингу!

Foto: EPA-EFE/ARMANDO ARORIZO

Mejveder je u avgustu 2017. godine izašao iz penzije kako bi boksovao protiv Megregora i pobedio je nokautom u 10. rundi. Megregor je tada pristao da debituje u boksu.

Neporaženi Mejveder nije bio aktivan otkako je u decembru 2018. godine u egzibicionom meču pobedio Tenšina Nasukavu.

- Sada radimo na nekim borbama u Tokiju, za 2020. ili 2021. godinu. Ne, neću se takmičiti u MMA. Razmišljam kako najuspešnije ekipe imaju prednost domaćeg terena u plej-ofu... Ne popravljaj ono što nije pokvareno, a moj rekord nije pokvaren -rekao

je Mejveder za Forbs.

Mejverder je pobedio u svih 50 profesionalnih mečeva otkako je debitovao 1996. godine i bio je svetski prvak u pet težinskih kategorija.

- Za sada sam srećno penzionisan. Nikad se ne zna, ali moralo bi da bude vredno toga. Kao kockanje, zar ne? To je 'sok koji vredi iscediti', bez obzira ko je protivnik - rekao je Mejveder o boks meču sa Megregorom, preneli su britanski mediji.

Iz meča sa Megregorom, 43-godišnji Mejverder je zaradio 275 miliona dolara, a Irac 85 miliona.

Megregor je prošlog meseca, treći put u poslednje četiri godine, objavio da se povlači iz UFC, nekoliko nedelja pošto je rekao da je revanš sa Mejvederom "neizbežan".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KIŠNI ČOVEK: Lando Noris startuje sa prve pozicije