SRPKINJE OVERILE VIZU: U Vrnjačkoj Banji završene kvalifikacije za juniorsko EP

G. ĆIROVIĆ

07. 04. 2024. u 11:20

Sa sve tri pobede u okviru grupe „A“ u Vrnjačkoj Banji ženska juniorska reprezentacija Srbije (U-20) izborila je plasman na Evropsko prvenstvo koje će predstojećeg leta, od 5. do 17 avgusta, biti održano u Bugarskoj i irskom gradu Dablinu.

СРПКИЊЕ ОВЕРИЛЕ ВИЗУ: У Врњачкој Бањи завршене квалификације за јуниорско ЕП

OSS

Posle maksimalnih trijumfa protiv Austrije i Rumunije, naše mlade odbojkašice su u poslednjem meču prepustile jedan set borbenim Belgijankama, zabeleživši pobedu od 3:1 (22:25, 25:17, 25:21, 25,22) za prvo mesto u grupi.

Juniorke Srbije tako su izborile 20. učešće na šampionatima starog kontinenta u svom uzrastu na kojima su do sada osvajale sedam medalja – jednu zlatnu i šest srebrnih.

OSS

 

Pre početka utakmice protiv Belgije upriličena je i mala svečanost na kojoj je predsednik OSS Đula Mešter uručio buket cveća našoj odbojkašici Bojani Miljević povodom njenog 18. rođendana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)