PUCA NA SVE STRANE: "Gvozdeni Majk" se sprema za veliki okršaj protiv jutjubera (VIDEO)

Novosti online

15. 03. 2024. u 15:44

Čitava svetska javnost je šokirana vešću da će se odigrati bokserski meč između velikog šampiona Majka Tajsona i jutjubera Džejka Pola koji je zakazan za 20. jul u Teksasu.

ПУЦА НА СВЕ СТРАНЕ: Гвоздени Мајк се спрема за велики окршај против јутјубера (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Od trenutka kada se saznalo i objavilo da će do meča doći, Pol je na meti mnogobrojnih kritika, a glavni razlog za to je što je Tajson čak 31 godinu stariji od njega, i već dugo nije u takmičarskoj formi.

Sudeći po onome što je viđeno na Tajsonovom prvom treningu, čini se da jutjuberu neće biti ni malo lako, iako je možda u fizičkom smislu, u prednosti.

- Ovo je prvi dan. Zabava je tek počela - rekao je Tajson, uz snimak na kojem se vidi da je i te kako uhvatio ritam, i krenuo punom parom sa treninzima.

Ovaj snimak sa treninga obradovao je mnogobrojne navijače slavnog boksera, a ostaje nam da vidimo kako će sve to izgledati u narednim nedeljama.

Bonus video KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!