DRES REALA TO NE TOLERIŠE: Mijatović osuo paljbu po zvezdi zbog sramnog ponašanja (FOTO)

Novosti online

07. 03. 2024. u 11:10

Legendarni fudbaler Real Madrida, Predrag Mijatović, osuo je paljbu po zvezdi ove generacije - Vinisijusu Žunioru zbog sramnog ponašanja na meču osmine finala Lige šampiona protiv Lajpciga (1:1).

ДРЕС РЕАЛА ТО НЕ ТОЛЕРИШЕ: Мијатовић осуо паљбу по звезди због срамног понашања (ФОТО)

Foto: Profimedia

Vinisijus Žunior je postigao gol vredan plasmana u četvrtfinale Lige šampiona, ali je isto tako mogao i da košta Real Madrid eliminacije.

Fudbalska javnost u Španiji i Evropi je složna - sudija je progledao Vinisijusu kroz prste i morao je da mu pokaže crveni karton zbog hvatanja za grkljan protivničkog igrača Orbana. 

"Kraljevići“ su prošli kroz iglene uši zahvaljujući pobedi od 1:0 u Nemačkoj. Ipak, Vinisijus Žunior je uspeo da od heroja umalo postane tragičar.

Njegovo ponašanje kritikovao je i Predrag Mijatović, legenda Reala i nekadašnji sportski direktor. Mijatović je bio brutalno iskren, priznao da je Lajpcig oštećen.

- Dres Real Madrida ne toleriše ovakvo ponašanje, možda neka druga ekipa toleriše , ali ne i Real - rekao je Mijatović.

Zatim je Mijatović bio poseban oštar.

- Ne razumem ovakvo ponašanje. Baš kad se mislilo da se ovaj dečko malo smirio, napravi ovako nešto. Vrlo me neugodno iznenadio. Treba biti objektivan, ovaj potez mogao je da nas ostavi s deset igrača. Vinicius ne smije biti tako frustriran i mora biti mirniji jer može oštetiti ekipu. Savetujem mu da pronađe način da se smiri ili neće postati veliki igrač - rekao je Mijatović

Zatim se osvrnuo kako vidi Brazilca kao fudbalera.

- On je drugačiji igrač, on čini razliku na terenu i zaslužuje svako poštovanje. On je sjajan igrač… Ali svi govore da mora promeniti svoje ponašanje. Njegovi suigrači moraju ga umiriti kao da je dete… Mora mnogo toga da promeni u vezi s tim, napraviti radikalnu promenu. Sve dobro što ima u fudbalu biće uništeno na drugi način - zaključio je Mijatović.

Bonud video BURAN UVOD U BERNU: "Prepucavanje" navijača Jang bojsa i Crvene zvezde

BURAN UVOD U BERNU: "Prepucavanje" navijača Jang bojsa i Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!