UZBUDLJIVO FUDBALSKO FINALE U PARAĆINU: Slavila Mesna zajednica „Branko Krsmanović“ (FOTO)

Z. R.

26. 02. 2024. u 11:16

IZUZETNO kvalitetna finalna utakmica 14. Prvenstva mesnih zajednica paraćinske opštine u malom fudbalu završena je pobedom ekipe MZ „Branko Krsmanović“ protiv Busilovca, čime je gradska ekipa osvojila pobednički pehar.

УЗБУДЉИВО ФУДБАЛСКО ФИНАЛЕ У ПАРАЋИНУ: Славила Месна заједница „Бранко Крсмановић“ (ФОТО)

Foto:Z. Rašić

Utakmica je odigrana pred skoro punom sportskom halom SRC „7. juli“, a protivničke ekipe bile su ravnopravne. Ipak, fudbaleri „Branka“ imali su više iskustva, što je bilo odlučujuće da preokrenu rezultat u svoju korist i pobede sa 2:1.

Ovaj rezultat postavio je Milan Petrović, dok je Busilovac „prokockao“ šansu da izjednači nekoliko minuta pre kraja utakmice budući da je Aleksandar Kostić promašio penal.

Foto:Z. Rašić

Fudbaleri MZ „Branko Krsmanović“ ove sezone prvi put su pobedili na ovom omiljenom turniru Paraćinaca, dok su Busilovčani bili u finalu i prošle godine i – oba puta izgubili.

U pitanju je mlada ekipa koja je borbena i spretna, ali joj nedostaje iskustva, tako da se nadaju da će naredne sezone ipak osvojiti pobednički tron.

Foto:Z. Rašić

 

Najbolja ekipa tradicionalno će biti nagrađena produženim rekreativnim vikend- boravkom na Zlatiboru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!