SJAJNA PROMOCIJA BOKSA U KRISTALNOJ DVORANI: Završen treći Memorijal Zvonimir Zvonko Vujin (FOTO)

B. G.

02. 12. 2023. u 23:35

SJAJNA promocija boksa, uz učešće pedesetak najtalentovanijih mladih boksera iz Makedonije i Srbije, obeležila je treći Memorijal Zvonimir Zvonko Vujin, u Kristalno dvorani u Zrenjaninu.

СЈАЈНА ПРОМОЦИЈА БОКСА У КРИСТАЛНОЈ ДВОРАНИ: Завршен трећи Меморијал Звонимир Звонко Вујин (ФОТО)

Foto: B. Grujić

Bokserski savez Srbije, uz pokroviteljstvo Pokrajinskog sekrarirajat za sport i omladinu, grad Zrenjanin, Sportski savez grada Zrenjanina i dva Boks kluba Banat i Petrovrgrad iz Zrenjanina, uspešno je je organizovao reviju mladih, talentovanih boksera, a osim supruge i ćerki pokojnog legendarnog boksera, bili su prisutni Tadija Kačar i olimpijci Momir Rnić i Milorad Stanulov.

Za najboljeg tehničara proglašen je domaći bokser Banata, Andrej Racić, najbolja bokserka bila je Tijana Milišević iz kluba Vukivi sa Drine, najbolji bokser je Alen Rustemovski iz kluba Pelisterski junak, dok je najbolji domaći takmičar bio Ognjen Stajić, a najborbeniji par revije bili su Nikola Cvetković i Enis Eliu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!