ITALIJANKAMA PET SETOVA: Odbojkašice Srbije odigrale prvi pripremni susret uoči Evropskog prvenstva

S. R.

07. 08. 2023. u 22:47

SPARING evropskih šampionki i viceprvakinja bio je iza zatvorenih vrata. U Firenci, odbojkašice Srbije su odigrale prvi od dva pripremna susreta za predstojeće Evropsko prvenstvo (15. do 3. septembra), sa Italijom. Da se ne radi o uobičajnom meču, već više o jačem treningu jasno je po rezultatu. Odigrano je pet setova, a „azurine“ su nadjačale naše dame u svakom činu (25:19, 25:19, 27:25, 25:23, 29:27).

ИТАЛИЈАНКАМА ПЕТ СЕТОВА: Одбојкашице Србије одиграле први припремни сусрет уочи Европског првенства

FOTO: FIVB

Osim ove informacije italijanski odbojkaški savez saopštio je kako izgledao naš tim. Selektor Đovani Gvideti, započeo je susret sa najjačim sastavom. Maja Ognjenović bila je početni dizač, Tijana Bošković na mestu korektora, Sara Lozo i Bjanka Buša bili su primači, blokeri Jovana Stevanović i Maja Aleksić, dok je Teodora Pušić na liberu.

Danas će na istom mestu u hali u Firenci takođe od 17.30 biti odigran i drugi trening susret, koji će isto biti zatvorenog tipa. Dan nakon njega devojke će se vratiti u Beograd, pre nego što se upute u Gent gde će igrati prvu fazu na šampiontu Starog kontinenta 18. avgusta sa Ukrajinom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)