PRVENSTVO SRBIJE U UBRZANOM ŠAHU: U Paraćinu četiri igrača podelila prvo mesto

Зорана Рашић
Zorana Rašić

21. 05. 2023. u 17:39

U OKVIRU 2. Festivala Šahovskog saveza Srbije (ŠSS), koji se održava u Paraćinu, u subotu 20. maja odigrano je i Pojedinačno prvenstvo Srbije u ubrzanom šahu.

ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У УБРЗАНОМ ШАХУ: У Параћину четири играча поделила прво место

Foto: Fejsbuk/Saša Jevtić

U konkurenciji 149 učesnika među kojima je bilo jedanaest velemajstora, a ukupno 53 igrača sa međunarodnim titulama, nakon odigranih 9 kola čak četvorica šahista završila su takmičenje sa osvojenih 7,5 poena, na deobi prvog mesta.

Nijanse su odlučivale o rasporedu pehara, a pobednički je tako pripao velemajstoru Siniši Dražiću. Drugo mesto pripalo je velemajstoru Suatu Ataliku, a treće internacionalnom majstoru Bojanu Maksimoviću.

Član OŠK „Paraćin“ Vuk Đorđević morao je da bude zadovoljan četvrtim mestom, mada je i taj rezultat za njega ogroman uspeh, kao i za paraćinski šahovski klub.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)