SJAJAN DAN ZA SRPSKI BOKS! Natalija Šadrina i Nikolina Gajić u osmini finala šampionata sveta

Novosti online

17. 03. 2023. u 15:25

SRPSKE bokserke Natalija Šadrina i Nikolina Gajić plasirale su se danas u osminu finala šampionata sveta u Nju Delhiju i pridružile se Sari Ćirković među 16 najboljih.

СЈАЈАН ДАН ЗА СРПСКИ БОКС! Наталија Шадрина и Николина Гајић у осмини финала шампионата света

FOTO: EPA

Šadrina je u prvom kolu kategorije do 60 kilograma jednoglasnom odlukom sudija savladala Grkinju Olgu Pavlinu Papadatu, dok je Gajićeva u kategoriji do 70 kilograma, takođe sa maksimalnih 5:0 savladala Nepalku Ranu Sarasvati.

- Srećna sam zbog pobede za Srbiju. Daću sve od sebe da tako i nastavim - izjavila je Šadrina, koju u osmini finala čeka Kazahstanka Rima Volosenko.

Naredna rivalka Gajićevoj biće Brazilka Barbara Dos Santos.

- Nadale smo se da ćemo posle dva dana imati "tri od tri" i uspele smo u tome. Sada me čeka Brazilka, nije boksovala u prvom meču, ali nadam se najboljem - rekla je Gajićeva.

Trećeg dana šampionata sveta u Nju Delhiju u ring ulaze tri srpske bokserke - Snežana Šiljković (48 kg), Jelena Zekić (54 kg) i Milena Matović (66 kg).

BONUS VIDEO: Nikad veće interesovanje medija za izbore u FSS-u

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!