ZVEZDA BOLJA OD PARTIZANA: Crveno-beli rukometaši posle pet i po godina savladali večitog rivala

S. K.

15. 03. 2023. u 20:04

RUKOMETAŠI Crvene zvezde su posle pet i po godina slavili u večitom derbiju. Crveno-beli su u 19. kolu ARKUS Superlige u Šumicama savladali favorizovani Partizan sa 29:25 (16:12). Zvezdaši su sve vreme kontrolisali utakmicu, vodili su i sa 27:19. Najbolji igrač derbija bio je golman crveno-belih Dimitrije Jelić sa 12 odbrana, a u napadu se istakao Ivan Horvat sa 8 golova. Kod Partizana je bolji od ostalih bio Uroš Kojadinović sa 5 pogodaka.

ЗВЕЗДА БОЉА ОД ПАРТИЗАНА: Црвено-бели рукометаши после пет и по година савладали вечитог ривала

Instagram / crvenazvezdasd

Zvezdaši su poslednji put slavili oktobra 2017. godine, kada su na Banjici pobedili sa 23:22.

Puleni Ratka Đurkovića u meč su ušli motivisaniji, odlučniji, hrabriji. Brzo su nametnuli svoj ritam, iz minuta u minut povećavali prednost, pa su u 20. minutu imali 12:5. Partizan se na trenutak trgao i smanjio na 12:10. Ipak, Zvezda je na poluvreme otišli sa mirnih 16:12.

Crno-beli su na početku nastavka pripretili (16:14), ali su zvezdaši serijom 6:0 prelomili meč - 22:14. Vodili su i sa 27:18 i u finišu su dopustili večitom rivalu da ublaži poraz.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu