JEDINSTVO SVE BLIŽE FINALU KUPA IZAZIVAČA: Odbojkašice iz Stare Pazove u prvom polufinalnom meču savladale rumunski Lugož sa 3:2

S. K.

22. 02. 2023. u 21:48

ODBOJKAŠICE Jedinstva su u prvoj polufinalnoj utakmicu Kupa izazivača u Staroj Pazovi posle velike borbe savladale Lugož sa 3:2 ( 25:21, 21:25, 17:25, 25:16, 15:8). Revanš je u sredu, 1.marta u Rumunije, a u finale ide ekipa koja osvoji više bodova.

ЈЕДИНСТВО СВЕ БЛИЖЕ ФИНАЛУ КУПА ИЗАЗИВАЧА: Одбојкашице из Старе Пазове у првом полуфиналном мечу савладале румунски Лугож са 3:2

FOTO: CEV

Pulenke Jova Cakovića finale će izboriti ako pobede. U slučaju da izgube sa 3:2 moraju da osvoje „zlatni set“, koji se igra do 15 poena. Svaki drugi rezultat vodi Rumunke u finale.

U našem timu blistale su Branka Tica sa 33 i Isidora Kockarević sa 21 poenom. Za Lugož su igrale naše libero Silvija Popović i Tanja Grbić (1 poena).

U drugom polufinalu nemački Zul Turingen (Delić 1, Kutlešić 5) je na svom terenu od italijanske ekipe Kjeri sa 3:0.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!