HRVATI SMENJUJU SELEKTORA: HRS smatra da je deveto mesto na Svetskom prvenstvu u rukometu - neuspeh

Novosti online

24. 01. 2023. u 16:31

HRVATSKI rukometni savez nije zadovoljan devetim mestom svoje reprezentacije na SP u Švedskoj i Poljskoj i najavljuje da će o sudbini selektora Hrvoja Horvata odlučivati legendarni Lino Červar, koji kao koordinator struke mora da da svoj konačan sud. Ako je suditi po opštem raspoloženju Horvat je na izlaznim vratima.

ХРВАТИ СМЕЊУЈУ СЕЛЕКТОРА: ХРС сматра да је девето место на Светском првенству у рукомету - неуспех

Foto: EPA-EFE/Anne-Christine Poujoulat/POOL

- HRS nije zadovoljan ostvarenim rezultatom i smatra ga neuspehom. Minimalni cilj koji je bio postavljen pred selektora i reprezentaciju bilo je četvrtfinale. Budući da nije ostvareno, o statusu selektora HRS čeka izjašnjavanje koordinatora struke Lina Červara. Naime, sistem HRS je postavljen tako da selektore reprezentacija predlaže i opoziva koordinator struke, a nakon toga odluku usvaja ili odbija UO HRS - piše u saopštenju HRS.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri