SUKOB HULIGANA ILI TERORIZAM? Snažna eksplozija uništila pola ulice u Atini, navijači negiraju da su umešani (FOTO/VIDEO)

Novosti online

12. 01. 2023. u 16:03 >> 16:15

SNAŽNA eksplozija odjeknula je u noći između srede i četvrtka na severu Atine, a eksploziv je bio postavljen u jednom klubu navijača Panatinaikosa.

СУКОБ ХУЛИГАНА ИЛИ ТЕРОРИЗАМ? Снажна експлозија уништила пола улице у Атини, навијачи негирају да су умешани (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin

U noći između srede i četvrtka, snažna eksplozija je odjeknula na severu Atine, u klubu navijača Panatinaikosa.

U predgrađu Marusiju, u kome se nalazi i olimpijski kompleks koji uključuje i košarkašku halu u kojoj igra Panatnaikos, eksplozija je napravila krater, javila je grčka policija, a preneli su lokalni mediji.

Na snimku sigurnosne kamere iz jednog od obližnjih lokala vidi se čovek koji se neposredno pre eksplozije motorom udaljava od lokala. Eksplozija koja je usledila ubrzo nakon njegovog begaa oštetila je osam prodavnica, sedam kuća i dva parkirana automobila.

Policija ne isključuje mogućnost da je reč o navijačkom sukobu jer je bomba podmetnuta u klubu navijača Panatinaikosa, ali navijači na društvenim mrežama odbacuju tu mogućnost a oni retki koji veruju da je to moguće osuđuju ovakav način rešavanja nesuglasica.

"Terorizam ili rat bandi. Nema ovo veze sa navijačima ili huliganima", "Terorizam nije huliganizam", "Nije ovo fudbal, nisu ovo navijači...", samo su neki od komentara šokiranih ljubitelja fudbala.

BONUS VIDEO - Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

(Kurir)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti