JEZIVE SCENE: Zastrašujuća eksplozija formule! Život vozača bolida je bio u velikoj opasnosti - nekim čudom se sve dobro završilo (VIDEO)

Novosti online

09. 09. 2022. u 20:58

KVALIFIKACIONA trka za veliku nagradu Italije u Formuli 2 donela je uznemirujuće scene. Talentovani japanaski vozač Red Bula, Ajumu Ivasa pri velikoj brzini izleteo je sa staze, potom udario u zaštitni zid, a na kraju mu je i motor eksplodirao.

ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ: Застрашујућа експлозија формуле! Живот возача болида је био у великој опасности - неким чудом се све добро завршило (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Usledila je velika eksplozija, pa se usled toga njegov bolid jedno vreme nije mogao ni videti u gustom dimu dok su svi sa strahom gledali šta će se desiti sa mladim Japancem.

Žuta zastavica je munjevito istaknuta i brzo mu je ukazana neophodna pomoć. Inicijalne vesti su srećom dobre, te izgleda da je sa njim je sve u redu, iako je sve delovalo zaista zastrašujuće.

Ivasa se u trenutku velikog incidenta nalazio na šestom mestu i pokušavao da se domogne jednog od prva tri mesta.

Nažalost, nije uspeo u toj nameri, završio je u zaštitnoj ogradi a njegova mašina je sada praktično neupotrebljiva. Samo pukom srećom nije zadobio teške povred ili opekotine.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)