AMERIKANAC USPAVAO SRBINA: Rovčanin brutalno nokautiran u drugoj rundi (VIDEO)

Novosti online

28. 08. 2022. u 10:33

Srpski bokser teške kategorije Miljan Rovčanin doživeo je treći poraz u karijeri u noći između subote i nedelje

АМЕРИКАНАЦ УСПАВАО СРБИНА:  Ровчанин брутално нокаутиран у другој рунди (ВИДЕО)

FOTO: Printksrin/Tviter

Od 28-godišnjeg Baranina bolji je bio Amerikanac Džered Anderson, koji je u Tulsi, savezna država Oklahoma, slavio nokautom u drugoj rundi.

Pogodio je 23-godišnji Anderson izuzetno snažno Rovčanina u drugoj rundi, a srpski bokser se odmah našao na leđima i za deset sekundi nije uspeo da se podigne na noge, pa je sudija Mark Nelson bio prinuđen da prekine borbu.

Prethodno je Rovčanin imao dobar udarac u prvoj rundi, ali je udaraca Andersona u telo otvorio priliku da nokautira srpskog boksera.

Bio je to treći poraz u profesoinalnoj karijeri za Rovčanina, a prethodno su bolji od njega bili predstavnici Nemačke Aleksander Dimitrenko i Agit Kabajel. U profesionalnim borbama Rovčanin ima skor od 21 pobede (14 KO) i spomenuta tri poraza.

Anderson je jedna od najvećih nada teške kategorije u SAD – bio mu je ovo 12. trijumf u isto toliko boravaka u profesionalnom ringu, a svaku pobedu je ostvario nokautom. Bio je ovo njegov povratak posle osam meseci pauze, a trebalo je da se bori na priredbi u maju, kada je u glavnoj borbi Tajson Fjuri pobedio Dilijana Vajta. Međutim, zbog povrede je bio prinuđen da otkaže svoj meč sa Kristijanom Hamerom.

Borba Andersona i Rovčanina bila je uvodna za meč Hosea Pedrase i Ričarda Komija, nekadašnjih svetskih šampiona u poluvelter kategoriji. Njihova borba okončana je remijem posle podeljene sudijske odluke.

(Sportklub)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)