DRAGAN ŠKRBIĆ NOVI PREDSEDNIK RK CRVENA ZVEZDA: "Imamo siguran plan za pet godina"

S. R.

24. 06. 2022. u 21:03

NOVO lice na čelu crveno-belih. Dragan Škrbić postao je juče i zvanično predsednik Rukometnog kluba Crvena zvezda.

ДРАГАН ШКРБИЋ НОВИ ПРЕДСЕДНИК РК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Имамо сигуран план за пет година

FOTO: Tanjug

Prethodnih godinu dana bio je u upravnom odboru kluba, a sada će pokušati da, zajedno sa generalnim direktorom Nenadom Peruničićem i sportskim direktorom Ognjenom Kajganićem, u narednih pet godina vrati tim na staze slave.


- Čast je biti predsednik kluba za koji navijam i u kom sam proveo najlepše godine kao igrač. Uzbuđen sam, ali osećam odgovornost da ispunim ono što se očekuje - počeo je Škrbić, legendarni pivot.

- Klub je finansijski konsolidovan, sve što dolazi biće nadogradnja, sportski ciljevi su nam veliki, a radićemo zajedno kao tim. Plan je petogodišnji, da iz godine u godinu rastemo, da budemo u vrhu našeg rukometa, a jednog dana cilj i san je da budemo konkurentni u Evropi.

Primarni zadatak je razvijanje i afirmacija mladih igrača iz sopstvene škole, zajedno sa trenerom Ratkom Đurkovićem, koji ostaje na klupi i naredne godine.

- Radimo na pojačanjima, a zadržali smo skoro ceo tim. Imaćemo najborbeniju ekipu, igrače koji će izgarati. Ne pravimo instant priču, nego imamo siguran petogodišnji plan - zaključio je Škrbić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna