"NAJSKUPLJA" FOTOGRAFIJA SVIH VREMENA! Sve same legende rame uz rame (FOTO)

Novosti online

08. 05. 2022. u 22:50

TEŠKO je okupiti više zvezda na jednoj fotografiji nego što je to uradio kvoterbek Tampa Bej Bakanirsa, Tom Brejdi u nedelju na Velikoj nagradi Formule 1 u Majamiju.

НАЈСКУПЉА ФОТОГРАФИЈА СВИХ ВРЕМЕНА! Све саме легенде раме уз раме (ФОТО)

Foto: Piksabej

Jedan od najvećih NFL igrača svih vremena je objavio svoju sliku pored NBA legende Majkla Džordana, fudbalskog asa Dejvida Bekama i sedmostrukog šampiona Formule 1 Luisa Hamiltona.

 


Fascinantno je videti ovoliko velikih šampiona kako koji stoje rame uz rame. Pored Hamiltonovih sedam titula u F1, Brejdi je osvojio isto toliko u Superboulu, Džordan poseduje šest NBA prstenova, a Bekam je šest puta bio prvak Engleske i jednom je osvojio trofej Lige šampiona.

Ljubitelji sporta su oduševljeni ovom fotografijom. Pored broj duhovitih komentara fanova koji kažu da su za ovu fotografiju u Gugl pretrazi ukucali "najbolja slika svih vremena", ima i onih šaljivih. Tako možemo videti "tvitove" onih koju kažu da je prava ludost kad je jedan Dejvid Bekam "najslabiji sportista na fotki".

 

Povodom trke Formule 1, Majami je  okupio sam "krem de la krem" svetskog sporta, kao promotore.


Uz pomenute velikane, kao predstavnici događaja su još i Lebron Džejms, sestre Vilijams (Venus i Serena), glumac Dvejn Džonson poznatiji kao „Stena”, muzičar Farel Vilijams...


BONUS VIDEO: Brzo voze i dobro zarađuju - Da li je šamion Formule 1 prvi i po plati?
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)