VELIKI DAN ZA SPORT U SRBIJI! Ministar Udovičić potpisao važan sporazum o proširivanju saradnje sa Privrednom komorom Srbije!

Novosti online

11. 04. 2022. u 14:40

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež potpisali su danas Sporazum o poslovnoj saradnji u oblasti sporta.

ВЕЛИКИ ДАН ЗА СПОРТ У СРБИЈИ! Министар Удовичић потписао важан споразум о проширивању сарадње са Привредном комором Србије!

FOTO: Tanjug

- Potpisivanjem ovog Sporazuma nastavljamo i proširujemo saradnju sa Privrednom komorom Srbije i u oblasti sporta, jer upravo su sport i privreda najbolji brendovi naše Srbije. Cilj je da kroz zajedničke aktivnosti promovišemo srpski sport i privredu, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, kao i da omogućimo da ova dva sistema još više sarađaju.

- Veliki je dijapazon mogućnosti saradnje, od zajedničkog nastupa na velikim međunarodnim manifestacijama na kojima uvek imamo cilj da pokažemo sve najbolje iz naše Srbije, do zajedničkog organizovanja stručnih skupova i manifestacija, jer i sport i privreda su zajedno oblasti koje su u prethodnom periodu mnogo napredovale, ali imaji još puno potencijala. Na ovaj način stvaramo sponu između sporta i privrede sa namerom da kroz buduće projekte nastavimo sa daljim razvojem ova dva sistema u Republici Srbiji, ali i da još više učvrstimo poziciju koju Srbija ima na međunarodnom nivou u ovim oblastima - izjavio je nakon potpisivanja sporazuma ministar Udovičić.

BONUS VIDEO - "Udarili smo u zid u prvom poluvremenu"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)