UDOVIČIĆ POSETIO RVAČE: Biće medalja iz Mađarske (FOTO)

Novosti online

20. 03. 2022. u 14:48

MINISTAR omladine i sporta Srbije, Vanja Udovičić, posetio je u Domu borilačkih sportova Partizan u Zrenjaninu najbolje srpske rvače, nacionalni tim koji se priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo u Mađarskoj.

УДОВИЧИЋ ПОСЕТИО РВАЧЕ: Биће медаља из Мађарске (ФОТО)

FOTO: Tanjug

- U septembru nas očekuje SP u Beogradu, ali i otvaranje nacionalnog trening centra za borilačke sportove - naglasio je Udovičić, uz napomenu da će rvanje u glavnom gradu dobiti svoju nacionalnu kuću i uz zahvalnost gradonačelniku Zrenjanina Simi Salapuri, koji kao bivši sportista veliku pažnju posvećuje i ulaže u sport. 

Devetorica reprezentativaca, na čelu sa svetskim šampionom Gruzinom Zurabom Datunašvilijem, predsednikom Saveza, Zrenjanincem Željkom Trajkovićem, pripremaju se u Zrenjaninu i za dve nedelje odlaze na EP, sa kojeg su u realnoj projekciji tri ili četiri medalje.

- RK Proleter je okosnica nacionalnog tima Srbije i predvodnik buđenja rvačkog sporta u zemlji i posebno je zadovoljstvo to što u svojoj sali može da ugosti reprezentaciju - dodao je Simo Salapura, ističući da je Proleter iznedrio brojne svetske, olimpijske i evropske šampione i osvajače medalja. 

BONUS VIDEO: Moćna koreografija Delija pred Rendžers

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

KURTI POBEGAO: Pukla bruka u Prištini (VIDEO)