ANGELINA TOPIĆ NAJAVLJUJE VISOKE DOMETE: "Želim let iznad 190 do kraja sezone"

A. P - S. R.

21. 02. 2022. u 22:01

NOVA zvezda na atletskom nebu Srbije započela je proboj ka vrhu.

АНГЕЛИНА ТОПИЋ НАЈАВЉУЈЕ ВИСОКЕ ДОМЕТЕ: Желим лет изнад 190 до краја сезоне

foto: SAS

Angelina Topić, u disciplini skoka uvis, već je trostruka juniorska šampionka naše zemlje, a "u nogama" ima 189 cm, što je svrstava na čelo najboljih u svom uzrastu. Zato od ove sezone ima samo najviše ciljeve i očekivanja.

- Osvrnuvši se na uloženi trud i vreme u proteklim mesecima, volela bih da se oprobam na nekim novim visinama. Do kraja godine želela bih da ostvarim još taj neki dečji san kada lestvica ostaje na 190 centimetara - rekla je za sajt Srpskog atletskog saveza mlada skakačica.

Naslednicu proslavljenih srpskih atletičara Dragutina i Biljane Topić, prvo očekuje miting u "Areni" 7. marta, pa potom okršaj sa najboljima na svetu na predstojećem SP (18-20. mart).

foto: SAS

- Naći ću se među svetskim asovima na istom borilištu je nešto što me inspiriše, motiviše, stvara pozitivnu tremu. Izaći ću i boriću se maksimalno i uvek se nadam da će moj rezultat biti za ponos. To mi je zadatak i radiću na ostvarenju onoga što sam zacrtala sebi - najavljuje Topićeva.

Ne krije da sanja i ima ambiciju da se za dve godine nađe i na Olimpijskim igrama u Parizu.

- Kako prolazi vreme sve više imam osećaj da one ne moraju biti samo san, ali ko zna, svašta se promeni u dve godine, videćemo - zaključila je Topićeva. 

BONUS VIDEO - Grobari u Nišu pevaju Oj Kosovo Kosovo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest