RADNIČKI STVARA ŠAMPIONSKI TIM: Odbojkaši žele da vrate krunu u Kragujevac

S. K.

07. 01. 2022. u 16:49

KRAGUJEVČANI žele da dominiraju i u odbojci. Zato su odlučni da stvore, kao pre 12 godina šampionski tim i ne kriju da su angažovanjem Željka Bulatovića umesto Dragana Kobiljskog napravili pravi potez. Šumadinci veruju da će do kraja ligaškog dela prvenstva stići do trećeg mesta i tako osigurati bolju poziciju za plej-of.

РАДНИЧКИ СТВАРА ШАМПИОНСКИ ТИМ: Одбојкаши желе да врате круну у Крагујевац

FOTO: Arhiva novosti

- U ovu smo ušli sa gotovo kompletno novom ekipom. Pre svega akcenat je bio na podmlađivanju ekipe i stvaranju jednog novog pobedničkog tima već u ovoj sezoni, ali pre svega u narednim. Stvaranje šampionskog sastava je težak posao i nešto za šta je neophodno vreme. Posle teškog starta sezone konačno smo ušli u dobar ritam i igrači na terenu pokazuju pun potencijal i opravdavaju naša očekivanja - naglašava za sajt Radničkog direktor Vladimir Jekić.

Priznaje da sezonu nisu počeli kako treba, ali da su se dolaskom Bulatovića vratili na pobedničku stazu.

- Promenom trenera smo uspeli da se reorganizujemo, napravimo stabilan tim koji pre svega ima budućnost. Rezultati na terenu i četiri vezane pobede bez izgubljenog seta samo govore da igrači na čelu sa stručnim štabom poseduju izuzetno samopouzdanje i žele da opravdaju očekivanja što pre. Očekujem da još napredujemo na tabeli i obezbedimo do kraja sezone jedno od prva tri mesta, što bi nam garantovalo bolji položaj u plej-ofu- kaže Jekić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)