HAOS U BAZENU: Opšta tuča Srpkinja i Hrvatica, jedna završila u bolnici (VIDEO)

Novosti online

13. 12. 2021. u 10:38

KADA igraju srpski i hrvatski klubovi u bilo kom sportu, to je više od same utakmice. Puno naboja, veliko rivalstvo obično dovode i do varnica.

ХАОС У БАЗЕНУ: Општа туча Српкиња и Хрватица, једна завршила у болници (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Uglavnom su muškarci akteri scena koje baš i nemaju veze sa sportom, ali sada nam dolazi neviđena scena iz mađarskog Senteša.

Tokom utakmice ženskog vaterpola između splitskog Jadrana i Vojvodine iz Novog Sada izbila je tuča koju je teško i prepričati. Tukle su se sve devojke koje su bile u bazenu, a susret je na kraju registrovan 5:0 u korist Vojvodine.

Utakmica je igrana u nedelju u mađarskom Sentešu. Radi se po poslednjoj utakmici ženskog turnira Dunavske lige, a očito je kako je atmosfera bila puna tenzija.

Jako agresivno i oštro igralo se od samog početka, a haos je nastupio tokom utakmice kada je Hrvatica Dora Vujević dobila udarac u oko, zbog čega je morala u bolnicu.

To se dogodilo u žaru borbe, ali nakon još jednog prekršaja došlo je do sukoba igračica dve ekipe. Letele su šake, a sudije su presudile da su za tuču krive Hrvatice.

Sukob srpskih i hrvatskih vaterpolistkinja možete pogledati na snimku ispod od 23. minuta.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

BRUKA KAKVU ROLAN GAROS NE PAMTI: Rusija u šoku, niko ne veruje šta se dešava u Francuskoj (FOTO)