CRVENO-BELE RUŠE SREM: Odbojkašice Crvene zvezde žele da nastave pobednički niz u Superligi

S.K.

28. 10. 2021. u 12:43

POBEDA nad Sremom leči rane iz Kupa i poraza od Jedinstva. Odbojkašice Crvene zvezde žele da sutra (18.30) na Banjici ostvare peti uzastopni trijumf u Superligi i tako "zaborave" na Staru Pazovu.

ЦРВЕНО-БЕЛЕ РУШЕ СРЕМ: Одбојкашице Црвене звезде желе да наставе победнички низ у Суперлиги

FOTO: Tanjug

- Imamo malo vremena da se oporavimo od teškog meča u Pazovi i da se spremimo najbolje što možemo kako bismo nastavili dobar niz rezultata u Ligi. I dalje nas najviše muče povrede, koje nam stvaraju više problema nego protivnici na terenu. Nadam se da ćemo u najboljem mogućem raspoloženju da dočekamo ekipu iz Sremske Mitrovice i zabeležimo novu pobedu - zaključio je strateg Crvene zvezde Aleksandar Vladisavljev.

Iskusni stručnjak se osvrnuo na prvi četvrtfinalni duel sa Jedinstvom, koje je u Staroj Pazovi slavilo sa 3:1.

- Bio je to naš prvi poraz u sezoni. Nismo igrali toliko loše koliko je naš rival bio odličan, naročito u završnici setova. Pokušaćemo u revanšu da nadoknadimo minus - istakao je Vladisavljev.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu