SVETSKA PRESTONICA BOKSA: Nezapamćeno otvaranje SP u Beogradu (FOTO)

Novosti online

24. 10. 2021. u 22:07

SVETSKO prvenstvo u Boksu pod okriljem AIBA organizuje se u Beogradu, a danas je u Beogradskoj areni svečano otvoreno uz veliki spektakl.

СВЕТСКА ПРЕСТОНИЦА БОКСА: Незапамћено отварање СП у Београду  (ФОТО)

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bs

Prvenstvo sveta otvorili su Roj DŽons DŽunior, Umar Kremlev, Miloš Biković, koji su se uz predsednika BS Srbije Nenada Borovčanina obratili javnosti. 

Gosti na otvaranju su bili prvi potpredsednik Vlade i ministar Branko Ružić, ministar Vanja Udovičić, ministarka Marija Obradović, zameni gradonačelnika Goran Vesić, pomoćnik ministra policije Vladimir Ilić, Ognjen cvetičanin član gradskog veća Novog Sada i i gradska sekretarka za sport i omladinu Beograda Dragana Belojević Pešić i brojni drugi.

Mark Volberg se obratio putem video linka i pozdravio sve prisutne . Zbog kovida situacije pokušaće da dođe pretposlednjeg dana u Beograd

Posetioci u Areni mogli su da uživaju u scensko-muzičkom spektaklu koji su priredili poznata rumunska pevačica Inna, grupa Van Gog i Dejan Petrović i Big Bend.

Na šampionatu će učestvovati 650 boksera iz 103 zemlje.Dok će prvi put u istoriji osvajači medalja imaće vredne novčane nagrade - 100.000 dolara za zlato, 50.000 za srebro i po 25.000 za bronzane medalje.

Kako je zvanično otvaranje izgledalo možete da pogledate u foto galeriji: 

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)