VELIKA PODRŠKA BOKSERIMA: Zvezdan Terzić "vetar u leđa" bokserskom klubu Crvena Zvezda

Novosti online

20. 08. 2021. u 15:11

BOKSERSKI klub Crvena zvezda ove sezone stigao je do vicešampionske titule u Super ligi. Klub je neporažen i u Regionalnoj ligi, gde se nalazi na prvom mestu u grupi A, ispred Zagreba, Radnika i Podgorice.

ВЕЛИКА ПОДРШКА БОКСЕРИМА: Звездан Терзић ветар у леђа боксерском клубу Црвена Звезда

FOTO: Bokserski savez Srbije

Od prošle nedelje stiglo je još lepih vesti iz kluba iz Ljutice Bogdana. Održana je Izborna Skupština, klub je dobio novog predsednika i jak Upravni odbor.

Privrednik Vladan Miketić izabran je za predsednika, a nekadašnji šampion Zvezde Zlatko Došljak imenovan je za sportskog direktora. Ojačana je i škola boksa Crvene zvezde, koja je dobila pojačanje u vidu trenera Pedra Suareza sa Kube, zatim novu opremu i ostale neophodne uslove za stvaranje budućih šampiona.

Novi vetar u leđa dao je i čelnik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić, koji je obišao boksere na Zlatiboru. Fudbalski klub je nosilac Sportskog društva Crvena zvezda i u planu su zajedničke akcije, kao što je to nekada bilo, kada su fudbalski i bokserski klub ispisivali istoriju sporta zlatnim slovima.

- Ambicije su velike, imamo podršku čitavog Sportskog društva Crvena Zvezda, a posebno našeg fudbalskog kluba. Uskoro ćemo formirati i novi pul sponzora. Zvezda mora imati jaku omladinsku školu, pored naših trenera u klubu, angažovali smo Pedra Suareza, ali smo i u pregovorima sa ruskim stručnjakom Davidom Gogijevim. Pripremamo se za nastavak Regionalne lige. Glavni cilj je osvojiti jedno od prva dva mesta u grupi, a samim tim i plasman u plej-of regionalne lige – poručio je sa Zlatibora, Vladan Miketić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju