HABIB SE VRAĆA PRVOJ LJUBAVI: Klubovi već staju u red za njegov potpis

Novosti online

25. 06. 2021. u 15:48

U oktobru prošle godine, ruski borac se penzionisao u nakon što je odbranio titulu protiv Amerikanca Džastina Gejdžija. Od tada, Habib se bavio drugim poslovnim poduhvatima, kao i trenerskim poslom, ali je sada otkrio da razmatra još jedan angažman u sportu – prelazak na profesionalni fudbal.

ХАБИБ СЕ ВРАЋА ПРВОЈ ЉУБАВИ: Клубови већ стају у ред за његов потпис

Foto: Printskrin

„Ako mi neki kubovi ponude neku interesantnu ponudu, prihvatiću je“, rekao je Habib na pitanje zainteresovanosti za fudbal.

„Fudbal je za mene najbolji sport. Fudbal je drugi nivo. MMA, volim ga, volim da se borim. Volim da se takmičim sa ljudima, sa najboljim borcima na svetu. Ali fudbal je za mene ipak najbolji sport“, dodao je on.

Habibova ljubav prema fudbalu je dokumentovana još kad je bio dečak, pošto se tim sportom tada bavio, a on se našalio početkom ove godine da je „slobodan igrač“. Ta šala sada je malo ozbiljnija, imajući u vidu podatke da su se bivšem UFC šampionu neki fudbalski klubovi obratili po pitanju saradnje.

„Dosta klubova mi se obratilo, ali moram da steknem fudbalsku formu, jer je onda drugačija od MMA forme. To su dva različita sporta, ali ako mi neki klubovi ponude nešto što će me zainteresovati, prihvatiću, pošto je to moj dečački san. Fudbal pratim otkad sam bio dete. To je moja prva ljubav“, rekao je Habib.

Prema pisanju medija, Hurmagomedov je navodno dobio ponude ruskih trećeligaša, Dinamo Legiona i Kamze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna