VRNJAČKA BANJA BAZA MLADIH ODBOJKAŠICA: Juniorke počele pripreme za EP od 9. do 18. jula u Roterdamu

S. K.

12. 06. 2021. u 15:30

NAŠA ženska juniorska odbojkaška reprezentacija od juče je na pripremama u Vrnjačkoj Banji. Selektor Vladimir Vasović pozvao je 20 igračica koje će se boriti za mesto u timu, koji će igrati od 9. do 18. jula na SP u Roterdamu (Holandija) i Kortrajku (Belgija).

ВРЊАЧКА БАЊА БАЗА МЛАДИХ ОДБОЈКАШИЦА: Јуниорке почеле припреме за ЕП од 9. до 18. јула у Ротердаму

Foto: CEV

Na spisku su: Tijana Vrcelj, Andrea Tišma, Nina Mandović (tehničari), Anđelka Novosel (korektor), Stefana Pakić, Anja Kujundžić (libera), Valerija Savićević, Ana Malešević, Minja Osmajić, Matea Petrović, Ana Drobnjak (blokeri), Jovana Đurđević, Isidora Kocakrević, Dunja Grabić, Ksenija Tomić, Vanja Ivanović, Branka Tica, Nevena Sajić, Sara Pustahija i Tijana Cvetković (primači).

Na pripreme nisu pozvane igračice koje igraju na Ligi nacija u Riminiju: Jovana Cvetković, Aleksandra Uzelac (primači), Vanja Savić (korektor) i Bojana Gočanin (libero), kao i blokerka Hena Kurtagić, koja je na pripremama seniorske selekcije u Ubu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)