DAJEM SVE OD SEBE, NE ŽELIM DA GUBIM! Jokić je bio sjajan, ali nije izbegao poraz!

Novosti online

12. 06. 2021. u 13:19

KOŠARKAŠ Denver Nagetsa Nikola Jokić govorio je nakon novog poraza u seriji protiv Finiks Sansa.

ДАЈЕМ СВЕ ОД СЕБЕ, НЕ ЖЕЛИМ ДА ГУБИМ! Јокић је био сјајан, али није избегао пораз!

FOTO: AP

Nagetsi su odigrali još jedan slab meč, ali je sve to palo u zaborav pošto je pre meča srpski centar Nikola Jokić dobio prvo MVP priznanje u istoriji Srbije, ali i čitave franšize tima iz Kolorada.

- Da, bio je to poseban trenutak. Uživao sam u tome, bilo bi još bolje da je moja supruga bila ovde, kao i moji roditelji, ali drago mi je da su moji saigrači bili tu jer kao što sam i ranije rekao, to jeste moja nagrada, ali sam je dobio zbog svih njih, tako da moram njima da zahvalim. Prvo mojoj porodici, a zatim trenerima, igračima, medicinskom osoblju, vlasnicima i svima u klubu - rekao je Jokić nakon "tripl-dabla". 

Nagetsi su u teškoj poziciji gube sa 3:0 u seriji.

- Pred četvrtu utakmicu bi trebalo da sve ovo do sada ostavimo iza nas. Ako izgubiš četvrtu utakmicu, ideš kući. Moramo da se borimo i damo sve što imamo, to je način na koji treba da razmišljamo - ističe Jokić. 

Jokić je ubacio 32 poena, imao 20 skokovai 10 asistencija, ali se nije proslavio u šutu iz igre 13/29.

- Imao sam nek promašaje, osim tih 20 skokova. Ejton je imao 15 skokova, odradio je odličan posao. Ne mislim da nije trebalo da šutiram, ponovo bih to uradio. To su moji šutevi. Ali oni su odlično igrali, naročito Ejtan. Dao sam sve od sebe, niko ne želi da izgubi i pokušavao sam da dam sve što imam - podvukao je MVP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu