MINISTAR STEFANOVIĆ ČESTITAO KUKOLJU: Čestitam na velikom uspehu, Aleksandre!

Novosti online

11. 06. 2021. u 23:24

VOJNI službenik Aleksandar Kukolj, pripadnik Sportske jedinice Vojne akademije, osvojio je drugo mesto u kategoriji do 100 kilograma na Svetskom prvenstvu u džudou za seniore, koje se održava u organizaciji Svetske džudo federacije od 6. do 13. juna u Budimpešti.

МИНИСТАР СТЕФАНОВИЋ ЧЕСТИТАО КУКОЉУ: Честитам на великом успеху, Александре!

Foto: Ministarstvo odbrane

Kukolj je u polufinalnom meču je savladao Kanađanina Šeldi Elnasa, da bi u finalnom meču nakon velike borbe izgubio meč od svetskog šampiona i trećeplasiranog sa evropskog prvenstva, Portugalca Fonseka Žorge.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović čestitao je Aleksandru na postignutom uspehu.

- Aleksandar Kukolj, pripadnik Sportske jedinice Vojne akademije, osvojio je drugo mesto u kategoriji do 100 kilograma na Svetskom prvenstvu u džudou za seniore, koje se održava u organizaciji Svetske džudo federacije od 6. do 13. juna u Budimpešti. Čestitam na velikom uspehu, Aleksandre! - napisao je na svom Fejsbuk profilu ministar Stefanović.

Ovim rezultatom Aleksandar Kukolj je potvrdio svetsku klasu i popravio plasman na svetskoj rang listi čime je uvećao svoje šanse za konačni cilj, plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati