HERCEG NOVI ORGANIZUJE "OLIMPIJSKU NOĆ": Pozdrav učesnicima Igara

V. V.

11. 08. 2021. u 20:03

HERCEG Novi je ponosan na svoje olimpijce, a u čast učesnika Igara u Tokiju koji potiču iz Herceg Novog, grad će u subotu, 14. avgusta organizovati "Olimpijsku noć" i koncert popularnog Barbe Vlada Georgieva.

ХЕРЦЕГ НОВИ ОРГАНИЗУЈЕ ОЛИМПИЈСКУ НОЋ: Поздрав учесницима Игара

FOTO: M. Vukadinović

Organizatori su Opština Herceg Novi i Javna ustanova kulture "Herceg fest". Koncert će biti održan u centru grada u parku Boka, od 20.30. Ovim programom biće dočekani i pozdravljeni svi sportisti i sportski radnici iz Herceg Novog koji su nastupili na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Herceg Novi je u Tokiju imao devet vaterpolista i selektora reprezentacije Crne Gore Vladimira Gojkovića, zatim plivačicu Anđelu Antunović i jedriličara Milivoja Dukića.

Tu su i dva olimpijca u timu Srbije (Andrija Prlainović, Ana Dabović), jedan u SAD (Marko Vavić), dok je Petar Porobić selektor ženskog vaterpolo tima Kine.

ČETVRTA Ana Dabović/FOTO: N. Paraušić

Podsetićemo, Novljaninu Andriji Prlainoviću i vaterpolo reprezentaciji Srbije povodom osvajanja zlatne medalje na OIčestitao je predsednik Herceg Novog Stevan Katić, poručivši između ostalog da se ko zna koji put dokazalo da je Herceg Novi grad vaterpola.

I osvajač prve medalje za Srbiju u gađanju vazdušnim pištoljem Damir Mikec bio je stanovnik Herceg Novog.

SREBRO Damir Mikec/Foto: Zoran Jovanovic

Svima njima u čast biće hercegnovska "Olimpijska noć" 14. avgusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!