LUČIĆ OBLAČI DRES PARTIZANA: Istina ili trač? Evo šta kaže član idealne petorke Evrolige

Novosti online

18. 05. 2021. u 09:59

KRENULO je sa licitiranjem imena koji bi mogli da dođu u Humsku. Iako Partizan još uvek nije izašao ni sa imenom glavnog trenera košarkaškog kluba za narednu sezonu mediji svakog dana nekome obuku crno-beli dres.

ЛУЧИЋ ОБЛАЧИ ДРЕС ПАРТИЗАНА: Истина или трач? Ево шта каже члан идеалне петорке Евролиге

FOTO: EPA

Vladimir Lučić i Dragan Milosavljević u Partizanu! I još poneko, ali navijačkim krugovima – uz pomoć pojedinih medija – strujala je ova glasina prethodnih leta.

Ustvari, da li su to bile samo glasnine?

- Što se mene tiče - apsolutno. Nije postojala bilo kakva opcija da se vratim u Partizan. Bio sam u klubu od mladog tima, do kapitena. Posle pet godina došlo je vreme da odem. Iako bih voleo da se vratim i završim karijeru u mom klubu, jer bi to bila lepa priča, nije realno. Vratiti se u Partizan čisto da bih bio tu - nema smisla. Crno-beli zaslužuju igrače 100 odsto spremne da pomognu klubu – nedvosmislen je Lučić odbacio mogućnost da se vrati u Partizan u razgovoru za “Sportski žurnal”.

Član idealne petorke Evrolige prati Partizan.

- Krivo mi je zbog svega kroz šta su prošli. Imam osećaj da se sada podižu, da Aca Matović radi dobar posao. Superliga će za njih biti teška posle tolikog perioda bez takmičarske utakmice. Plus, idu na Megu koja ima dobar tim, talentovane klince i Gagija (Milosavljevića) koji već pokazuje da može da pomogne. Biće uzbudljiv plej-of.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)