LUČIĆ IZBORIO MAJSTORICU ZA BAJERN: Srpski košarkaš doneo odlučujuće poene u uzbudljivoj završnici protiv Milana

Novosti online

30. 04. 2021. u 22:52

VLADIMIR Lučić obezbedio je majstoricu za Bajern, koji je zahvaljujući poenima srpskog reprezetativca stigao do preokreta u poslednjih nekoliko minuta četvrte utakmice četvrtfinalne serije Evrolige protiv milanske Olimpije. Konačan rezultat 85:82 za bavarsku ekipu!

ЛУЧИЋ ИЗБОРИО МАЈСТОРИЦУ ЗА БАЈЕРН: Српски кошаркаш донео одлучујуће поене у узбудљивој завршници против Милана

FOTO: N. Paraušić

U poslednji minut ušlo se sa 82:80 za goste iz Italije, posle dvojke Malkolma Dilejnija. Ali nije se dao ni Bajern, pa je novo izjednačenje doneo Vladimir Lučić, svojim (tada) devetim poenom. Zatim je pogodio i dodatno slobodno bacanje, za 83:82. Onda je Mesina zatražio tajm-aut.

Na osam sekundi do kraja, Šilds je izgubio loptu, da bi Džejms Gist iznudio faul. Usledio je i tajm-aut koji je zatražio Andrea Trinkijeri. Ponovo je Lučić stao na liniju slobodnih bacanja, i bio uspešan za 85:82. U poslednjim trenucima, Delejni je pokušao za tri, ali nije pogodio.

Lučić je ubacio 12 poena, a najefikasniji bili su Boldvin sa 18 i Cipser sa 16.

Kod Armanija istakli su se Dilejni sa 28 i Šilds sa 17 poena.

Branilac titule CSKA je na Fajnal-foru posle "čišćenja" Fenera, a u ostale tri četvrtfinalne serije igra se majstorica. Videćemo ko će u Keln gde se od 28. do 30. maja igra završni turnir. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!