HRVAT UDARIO JOKIĆA: Srbin izjavom ponovo pokazao veličinu (VIDEO)

Novosti online

02. 05. 2021. u 11:46

SRPSKI košarkaš Nikola Jokić je posle sjajne partije protiv Los Anđeles Klipersa bio zadovoljan partijom saigrača, ali i svojim nastupom.

ХРВАТ УДАРИО ЈОКИЋА: Србин изјавом поново показао величину (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Jokić je u pobedi rezultatom 110:104 za 33 minuta na terenu ostvario dabl-dabl i postigao 30 poena, zabeležio 14 skokova i sedam asistencija.

Prvo pitanje bilo je vezano za udarac laktom koji je Ivica Zubac uputio Jokiću tokom susreta.

"Nije me to motivisalo. To nije bilo namerno, poznajem ga, on je dobar momak. Nije bilo namerno. Barem se nadam", počeo je Jokić.

Sledi duel protiv Lejkersa i Lebrona Džejmsa koji se vratio u tim. Pitanje je bilo da li Nikola može dodatno da podigne svoj nivo igre.

"Ne, igram isto u svakoj utakmici. Nekada je dobro, nekada loše, ali ne prilagođavam se, nego igram kako umem", istakao je srpski centar.

Upitan je da opiše dodavanje koje su i Nagetsi ocenili kao da "ima oči na leđima".

"Igrali smo na postu, imao sam loptu i video sam igrača u korneru i pokušao sam da proigram Ej-Džej Klajna koji je pogodio sjajan šut".

Čestitao je svim ljudima u Srbiji Uskrs.

"Za početak da vašim gledaocima čestitam Vaskrs. Hristos Voskrese! Da ga provedu kako treba. Super utakmica za nas. Ceo meč su nekako bili tu, ali smo u trećoj i četvrtoj četvrtini otišli na 10 razlike. Mislim da je klupa bila sjajna danas, imali su ozbiljnu energiju. Kada je +/- kategorija u pitanju, Ostin Rivers je imao 22, svi ostali sa klupe su bili u plusu".

"Na kraju je bilo gusto, ali ne toliko, jer smo mi pogađali neke šuteve i završili šest razlike za nas. Najvažnije je da smo pobedili, sada smo treći, pa ćemo videti šta će biti", zaključio je Jokić.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati