KORONA SE OPET UVUKLA U ZVEZDU: Odložena utakmica srppskog šampiona i Cedevita Olimpije

Novosti online

02. 04. 2021. u 14:54

ODLOŽEN je derbi kola ABA lige između Cedevita Olimpije i Crvene zvezde koji je trebalo da bude odigran ovog vikenda. Razlog je korona u redovima srpskog šampiona.

КОРОНА СЕ ОПЕТ УВУКЛА У ЗВЕЗДУ: Одложена утакмица срппског шампиона и Цедевита Олимпије

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Shodno protokolu Evrolige sve ekipe su dužne da testiraju igrače dan posle mečeva, a na testiranju nakon pobede nad Makabijem utvrđeno je postojanje pozitivnih testova.

Meč u LJubljani trebalo je da bude odigran u nedelju, a ABA liga je najavila da će novi termin biti određen u najskorijem roku.

– Košarkaški klub Crvena zvezda obaveštava javnost, da su redovna PCR testiranja prvog tima, stručnog štaba i menadžmenta kluba, koja su obavljena u četvrtak pred put na utakmicu ABA lige sa ekipom Cedevita Olimpije u LJubljani, identifikovala četiri pozitivna nalaza na virus Covid 19.

U skladu sa zdravstvenim merama, svi sa pozitivnim nalazima, prema proceduri, stavljeni su na mere kućne izolacije, a o novonastaloj situaciji, uz priloženu medicinsku dokumentaciju hitno je obaveštena i ABA liga.

KK Crvena zvezda mts zbog novonastale situacije neće biti u mogućnosti da otputuje u LJubljanu na utakmicu 24.kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom, koja je na programu u nedelju 04.04.2021. godine, a o stanju obolelih, i daljim aktivnostima prvog tima blagovremeno ćemo obavestiti javnost, stoji u saopštenju crveno-belih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)