OGLASILA SE ZVEZDA: Otišao je naš Vlasta, veliki glumac i najveći Zvezdaš (FOTO+VIDEO)

Novosti online

24. 03. 2021. u 11:07

LEGENDA srpskog glumišta i jedan od najvernijih Zvezdaša Vlasta Velisavljević, preminuo je 94. godini života od posledica korona virusa.

ОГЛАСИЛА СЕ ЗВЕЗДА: Отишао је наш Власта, велики глумац и највећи Звездаш (ФОТО+ВИДЕО)

FOTO: KK Crvena zvezda

Tim povodom, oglasila se KK Crvena zvezda, čiji je veliki navijač bio Vlasta. Prvi navijač, može se slobodno tvrditi, jer Vlasta je uz košarkaše Zvezde od samih početaka košarke na Malom Kalemegdanu.

Bio je redovan na utakmicama košarkaša Zvezde u Pioniru. Imao je sezonsku kartu koju je dobio na poklon od kluba.

Kada su košarka i Crvena zvezda u pitanju ništa mu nije bilo teško:

- Kad nešto volite, onda vam ništa nije teško. Zvezda je rodonačelnik igre pod koševima, pamtim kako je sve to bilo na Malom Kalemegdanu - govorio je čika Vlasta i to dokazivao i ličnim primerom.

Dolazio je na utakmice i u dubokoj starosti, u 91. godini je u šali zatražio i da zaigra,a mnogi pamte i legendarnu sliku kada je u izuzetno toploj hali strpljivo čekao dugu ceremoniju da dodeli pehar kapitenu i njegovom najvećem ljubimcu Branku Laziću nakon osvojene titule prvaka Srbije.

FOTO: KK Crvena zvezda

Na utakmicama Zvezde bio je otkako su one prvi put počele da se igraju, a jedno vreme je i radio za klub.

- Gledao sam Boru Stankovića na Kalemegdanu. Jedno vreme sam čak i radio kao spiker na utakmicama Zvezde. Volim sport, volim Zvezdu i ne odustajem od odlaska na mečeve - ispričao je naš Vlasta Velisavljević – veliko ime srpske glume i naš veliki Zvezdaš.

Neka ti je čika Vlasto večna slava i hvala!

Tvoja KK Crvena zvezda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)