SRBIMA FALILI POENI: Bogdanovićeva Atlanta bolja od Hjustona, Pokuševski i Oklahoma pali u Čikagu

Novosti online

17. 03. 2021. u 08:17

ALEKSEJ Pokuševski je u nedelju odigrao najbolju utakmicu u NBA ligi. U noći između utorka i srede u porazu svoje Oklahome od Čikaga 123:102 počeo je u prvoj petorci.

СРБИМА ФАЛИЛИ ПОЕНИ: Богдановићева Атланта боља од Хјустона, Покушевски и Оклахома пали у Чикагу

Foto AP/Mark Black

Talentovani košarkaš je na parketu proveo skoro 30 minuta. Postigao je četiri poena, imao je osam skokova i jednu asistenciju.

Tanderi su ubedljivo poraženi, a nisu imali rešenje za odličnog Zeka Levina koji je meč okončao sa 40 poena, četiri uhvaćene lopte i dve asistencije.

Osim njega kod Bulsa je odličan bio Lauri Markanen sa 22 poena. Na drugoj strani najbolji je bio Šej Džildžijus-Aleksander koji je postigao 21 poen, dok je Mozes Braun meč završio sa 20 poena i čak 16 skokova.

Učinak Čikaga je 18-20, a Oklahome 17-23.

Košarkaši Atlante pobedili su Hjuston sa 119:107. Roketsi su nastavili užasnu seriju rezultata, ovo im je bio 17. vezani neuspeh.

Bogdan Bogdanović je na parketu proveo 20 minuta i za to vreme postigao sedam poena, te upisao po dva skoka i asistencije.

U pobedničkom timu najviše se istakao Danilo Galinari sa 29 poena, dok je Džon Kolins upisao dabl-dabl učinak od 20 poena i 10 skokova. Na drugoj strani najbolji je bio Viktor Oladipo sa 34 poena, pratio ga je Džešon Tejt sa 25.

Hoksi sada imaju skor 20-20, a Hjuston 11-27.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!