SVAKI POČETAK JE TEŽAK: Jokić, Bogdanović, Bjelica i Marjanović otkrili ko im je pomogao na početku NBA karijere (VIDEO)

Novosti online

12. 03. 2021. u 18:39

NIKOLA Jokić, Boban Marjanović, Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica govorili su o igračima koji su im pomogli kada su stigli u NBA ligu.

СВАКИ ПОЧЕТАК ЈЕ ТЕЖАК: Јокић, Богдановић, Бјелица и Марјановић открили ко им је помогао на почетку НБА каријере (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Boban Marjanović je došao iz Evrope u San Antonio Sparse i njegov veteran koji mu je pomagao bio je Tim Dankan. Takođe je naveo Tonija Parkera i Manua Đinobilija.

- Od njih sam naučio kako da treniram, kako da dajem sve od sebe... Ne znam kako da objasnim tačno na engleskom, ali su me naučili kako da budem prizeman i običan momak - rekao je Boban.

Kada je Bogdan Bogdanović došao iz Fenerbahčea u Sakramento Kingse, veteran koji mu je pokazao kako NBA svet funkcioniše bio je Zek Rendolf, kao i Džordž Hil. Tu su bili i Geret Templ i Vins Karter.

- Svi su me nečemu naučili, drago mi je da su bili tu za mene u mojoj prvoj godini - rekao je Bogdanović.

Nemanja Bjelica je naveo Tejšona Princa i Kevina Garneta. 

- Došao sam u ligu sa 27 godina i bilo mi je potrebno vreme da se naviknem na ligu i dobro je što sam bio uz njih - rekao je Bjelica.

Jokić je naveo Majka Milera i Džamira Nelsona.

- Oni su bili dobri momci, svašta sam naučio od njih. Posebno što je Džamir konstantno igrao i bio je general na parketu i komandovao je. Mnogo sam naučio gledajući ga - rekao je Jokić.

VIDEO POGLEDAJTE OVDE 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOKIĆ I DONČIĆ SE SMEJU SVIMA: Kakve reči čuvenog NBA asa (VIDEO)