LEBRONOV TIM "RAZMONTIRAO" DURENTOV: Jokić u senci Karija, Lilarda i Janisa

Novosti online

08. 03. 2021. u 08:26

Tim Lebrona Džejmsa pobedio je prošle noći u Atlanti ekipu Kevina Durenta sa 170:150 u Ol-star meču NBA lige.

ЛЕБРОНОВ ТИМ РАЗМОНТИРАО ДУРЕНТОВ: Јокић у сенци Карија, Лиларда и Јаниса

Foto AP

Tim Lebrona Džejmsa je pobedio u prve tri četvrtine (40:39, 60:41, 46:45), pa mu je u poslednjoj deonici bez vremenskog ograničenja bilo potrebno da stigne do 170 poena što je bez problema i ostvario.

Nagradu za najkorisnijeg igrača "Kobi Brajant" dobio je Janis Adetokunbo koji je postigao 35 poena, uz savršen šut iz igre (16 od 16), a upisao je i sedam skokova i tri asistencije.

U pobedničkom timu Demijan Lilard je ubacio 32 poena, Stef Kari 28, Džejlen Braun 22, dok je Luka Dončić upisao osam poena i isto toliko asistencija.

Foto AP

 

Srpski centar Nikola Jokić je imao skroman učinak pošto je za 19 minuta na terenu postigao šest poena uz sedam skokova i pet asistencija.

Kapiten Džejms je igru svog tima uglavnom pratio sa klupe pa je za meč završio sa četiri poena, četiri skoka i dve asistencije.

U ekipi Kevina Durenta, koji nije igrao zbog povrede, najbolji je bio Bredli Bil sa 26 poena, Kajri Irving je dodao 24, dok su Džejms Harden i Džejson Tejtum postigli po 21 poena.

Pre utakmice održano je takmičenje u košarkaškim veštinama i trojkama.

U takmičenju u veštinama pobedio je igrač Indijane Domantas Sabonis koji je u finalu bio bolji od Nikole Vučevića iz Orlanda, dok je u šutiranju trojki najbolji bio Stef Kari. On je na kraju bio bilji od košarkaša Jute Majkla Konlija ubacivši poslednji šut šarenom loptom, koja vredi dva poena.

Foto AP

 

Na poluvremenu je održano i tradicionalno takmičenje u zakucavanju, a slavio je igrač Portlanda Anferni Sajmons iz Portlanda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije