KOKOŠKOV SE PRISETIO SAOBRAĆAJNE NESREĆE IZ MLADOSTI: Šta da sam izgubio nogu ili da više nisam mogao da hodam

Novosti online

02. 03. 2021. u 13:41

SELEKTOR košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov govorio je emisiji "The Crossover" koju vodi Džo Arlauskas o saobraćajnoj nesreći koja mu je promenila život.

КОКОШКОВ СЕ ПРИСЕТИО САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ ИЗ МЛАДОСТИ: Шта да сам изгубио ногу или да више нисам могао да ходам

Foto: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Trener Fenerbahčea je istakao da ga je saobraćajna nesreća košatala igračke karijere.

- Proveo sam skoro 11 meseci u bolnici, u nekoliko navrata. Imao sam nekoliko operacija. Jedan deo mene je bio srećan i govorio mi je da može biti i gore. Šta da sam izgubio nogu ili da više nisam mogao da hodam - rekao je Kokoškov i dodao:

- Sreća može da vam donese priliku u životu koju ne zaslužujete, ali vrlo brzo ćete pokazati pravo lice. Ako opstajete u ovom poslu, nešto dobro se nalazi u vama - rekao je Kokoškov.

Nakon igračke karijere Igor se okrenuo trenerskom poslu, koji mu za sada odlično ide. Bio je i u mlađim selekcijama Partizana, zatim kao asistent u Mizuriju, LA Klipersima, Detroitu, Finiksu, Klivlendu, Orlandu i Juti, nakon čega je usledio prvi posao glavnog trenera u NBA ligi na klupi Finiks Sansa. U Fenerbahče je stigao početkom ove sezone, kada je napustio asistentsku poziciju na klupi Sakramento Kingsa.

Najveći uspeh je ostvario kao selektor Slovenije. Ovu reprezentaciju je vodio do zlata na Evropskom prvenstvu 2017. godine.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest