PROBLEMIMA NIKAD KRAJA: Ostoja Mijailović doneo još loših vesti kada je Partizan u pitanju

Novosti online

24. 02. 2021. u 16:05

PARTIZAN ima dosta problema sa povredama pred ključne mečeve u Evrokupu. Trener crno-belih Sašo Filipovski istakao je da su povređeni Novica Veličković, Vil Mozli i Markus Pejdž, a predsednik kluba Ostoja Mijailović doneo je još loših vesti.

ПРОБЛЕМИМА НИКАД КРАЈА: Остоја Мијаиловић донео још лоших вести када је Партизан у питању

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Ipak, uprkos svemu što je zadesilo klub iz Humske, prvi čovek crno-belih ističe da svi veruju u prolaz u četvrtfinale Evrokupa.

- Očekuju nas dve utakmice koje su nam najvažnije u ostatku sezone, protiv Trenta i Metropolitana. U ovom trenutku opet imamo nekoliko povređenih igrača. Veličković je totalno van ekipe zbog povrede. Mozli će da napravi pauzu od dve, tri nedelje jer ima rupturu mišića. Pejdž ima povredu Alhilove tetive. Danas smo dobili informaciju da je Mika povredio lakat, da pokušavaju da ga oporave za meč protiv Trenta. Prosto, nemamo sreće ove sezone. Šta god da pokušamo da uradimo, to ode u nekom drugom pravcu. Jednostavno, ne možemo da dođemo do cilja koji smo na neki način zacrtali, a uradili smo sve što smo mogli - rekao je Mijailović u intervju za "Sport klub".

Partizan u subotu gostuje Zadru u 19. kolu ABA lige, a četiri dana kasnije, u petoj rundi Top 16 Evrokupa, u Trentu igra jedan od dva najvažnija duela u dosadašnjem delu sezone. Srpskom timu će rival u poslednjem kolu, 10. marta, biti Metropolitan u Beogradu.

Stanju u Partizanovoj grupi posle četiri kola je sledeće: Francuski tim je na čelu tabele sa učinkom 3-1, slede Partizan i Trento sa 2-2, a Lokomotiva ima skor 1-3. Dve prvoplasirane ekipe će se plasirati u četvrtfinale.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni