VIRTUS GAZI NA SRPSKI POGON: Još jedno odlično veče Teodosića, parirao mu Anđušić!

Novosti online

20. 01. 2021. u 21:54

DERBI grupe G top 16 faze Evrokupa odigrali su Virtus iz Bolonje i francuski Burž. Slavili su Itlaijani 99:87.

ВИРТУС ГАЗИ НА СРПСКИ ПОГОН: Још једно одлично вече Теодосића, парирао му Анђушић!

Foto: D. Stjepanović

Ujednačena borba viđena je u toku prvog poluvremena, nijedan tim nije napravio ozbiljniju prednost. U nastavku je Virtus na krilima sprkog plejmejkera zaigrao znatno bolje i na kraju nije dozvolio Buržu da ugrozi stečenu prednost. 

Najefikasniji u redovima Virtusa bio je Hanter sa 23 poena i 11 uhvaćenih lopti. Fantastično veče imao je i Miloš Teodosić sa 21 poenom i šest asistencija. Marković je imao pet poena, tri skoka i osam asistencija. 

Kod domaćina najbolji Danilo Anđušić sa 19 poena, pet skokova i četiri asistencije. Virtus se učvrstio na prvom mestu u grupi sa skorom 2-0, Burž je poslednji sa dva poraza.

U isto vreme, Mornar je u Baru vodio veliku borbu sa španskom Andorom u drugom kolu Grupe H, ali su gosti u finišu bili bolji i trijumfovali su rezultatom 74:71. Ovo je Baranima prvi poraz u grupi, pošto su u prvom kolu kao gost savladali Gran Kanariju, a Andora je ostvarila svoju prvu pobedu.

Amerikanac Hana je sa 16 poena bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a pratio ga je bivši centar Partizana Artsjom Parahovski sa 12 poena i sedam skokova.

U ekipi Mornara ubedljivo najbolji Džejkob Pulen sa 22 postignuta poena. U ovoj grupi vodeći je Uniks iz Kazanja sa dve pobede u prva dva kola, a najnoviju je ostvario ranije danas na svom terenu protiv Gran Kanarije (73:62).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!