AMERIČKI NOVINAR SE PROPISNO OBRUKAO: Tvrdi da je Embid bolji od Jokića, navijači mu objasnili ko je ko...

Novosti online

13. 01. 2021. u 09:55

NAJPOZNATIJI američki sportski kolumnista Skip Bejles poznat je po svojim neobičnim i kontroverznim stavovima, a poslednji će posebno zanimati publiku u Srbiji.

АМЕРИЧКИ НОВИНАР СЕ ПРОПИСНО ОБРУКАО: Тврди да је Ембид бољи од Јокића, навијачи му објаснили ко је ко...

Foto: AP

Naime, Bejles tvrdi da je Džoel Embid bolji od Nikole Jokića.

Povod za to je sjajna partija Embida prošle noći. Sa čak 45 poena pomogao je Filadelfiji da savlada Majami posle produžetka (137:134), a posebno je bio miran u završnici jer je slobodna bacanja šutirao bez promašaja, imao je i 16 skokova...

Za to vreme Nikola Jokić je izgubio od Bruklina, ali je odigrao briljantno i bio nadomak kvarupl-dubl učinka, međutim to nije bilo dovoljno za američkog stručnjaka.

Novinar poznat po svađi sa Lebronom ponovo je "udario" na neočekivan način.

"I dalje bih pre izabrao Embida nego Jokića. Spasao je utakmicu i odveo u produžetak protiv Majamija. Definitivno poseduje 'klač' gen. Imao je 45 poena, 16 skokova i šutirao je 13-13 slobodna bacanja. Ima sjajan osećaj za jednog visokog igrača", napisao je on.

Ipak, američki novinar je zaboravio da je Jokić ubedljivo najbolji "klač igrač" NBA lige od kada nastupa u njoj, pošto je hladnokrvan u završnici, preuzima odgovornost i pogađa.

Međutim, formiranje utisaka na osnovu jedne utakmice postaje sve češće, pa tako i Nikola Jokić može da "izgubi" titulu najboljeg centra sveta na 24 sata, ali je brzo povrati čim sledeći put izađe na parket i pokaže da je majstor s loptom.

Koliko je tvrdnja američkog novinara neozbiljna, najbolje govore komentari navijača ispod tvita, a možda najzanimljiviji je snimak pogotka Jokića za pobedu protiv Embida u poslednjoj sekundi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)