KRAH ZVEZDE U LAKTAŠIMA: Igokea ponizila Crvenu zvezdu

Novosti online

27. 12. 2020. u 18:39 >> 19:14

DEJAN Radonjić neće po dobrom pamtiti debi, a ni Laktaše. U meču 12. kola ABA lige crveno-beli poraženi su ubedljivo od Igokee 85:65.

КРАХ ЗВЕЗДЕ У ЛАКТАШИМА: Игокеа понизила Црвену звезду

FOTO: KK Igokea

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su pravu katastrofu na gostovanju Igokei, što se moglo naslutiti već nakon pet minuta igre.

Nisu crveno-beli mogli ništa da pogode, još manje da odbrane, pa je, nakon što su poveli 6:5, usledio strmoglav pad, Igokea serijom 14-0 stigla do 19:6, a prvu četvrtinu dobila 25:16.

Uprkos pokušajima da trgne svoje igrače, Dejan Radonjić nije uspevao da pronađe pravu postavu, dok su kod domaćina gotovo svi bili raspoloženi za igru, pre svih Fundić, koji je bio nerešiva enigma pod košem Zvezde.

Za to vreme, igrači iz Beograda su mašili čitav obruč, imali su čak pet er-bolova, pa je u drugoj deonici Igokea ubacila ponovo 25 poena, Zvezda četiri manje u odnosu na prvu (12), i na poluvremenu imala minus od 22 poena.

Umesto jače odbrane, Zvezda je u trećoj četvrtini nastavila da igra mlako, u napadu bezidejno, a Igokea nastavila da kažnjava greške gostiju, pa su imali domaći i 30 poena višla (73:43), da bi na kraju crveno-beli uspeli da smanje razliku na 20 poena, 85:65.

Nakon ove utakmice Zvezda je ostala na devet pobeda uz dva poraza, koliko ima i Igokea.

Igose je predvodio Karmajkl sa 14 poena, Klemons je dodao 13 a Fundić osam, dok je u Zvezdi Volden brojao do 10, koliko je dodao i Dobrić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

ABA 2 LIGA UŠLA U ZAVRŠNU FAZU: Poznati termini polufinala