UBIO MAJKU, POKUŠAO DA SE OBESI, NA KRAJU GA ODNEO RAK: Dramatična životna priča nekadašnjeg košarkaša Bosne

Novosti online

16. 12. 2020. u 19:41 >> 20:14

NEKADAŠNjI košarkaš KK Bosna Armin Isaković preminuo je nakon duge i teške bolesti.

УБИО МАЈКУ, ПОКУШАО ДА СЕ ОБЕСИ, НА КРАЈУ ГА ОДНЕО РАК: Драматична животна прича некадашњег кошаркаша Босне

FOTO: Printskrin

Podsećanja radi, Isaković je rubrike crne hronike popunio 2008. kada je u stanju neuračuljivosti usmrtio majku.

Godinama se član šampionske generacije Bosne borio sa karcinomom nakon što se resocijalizovan vratio u društvo. Od Isakovića se oprostio i selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Vedran Bosnić:

Armin Isaković je bio član šampionske generaciju "studenata" koji su osvojili prvu posleratnu titulu 1999. pod vođstvom Sabita Hadžića, a uz rame Emira Halimića, Gorana Terzića, Damira Mirkovića, Edisa Subašića, Dine Konakovića, Samira Lerića, Admira Bukve, Edisa Subašić...

Važio je za talenta, ali nikada nije ispunio očekivanja već je šokirao.

Prema tome šta je utvrdilo Veće Kantonalnog suda Sarajevo, u stanu u ulici Hadži-Idrizovoj broj 4, opština Centar, nakon kraće verbalne prepirke s majkom Fatimom Isaković, uzeo kuhinjski nož i u stanju neuračunljivosti zadao joj više ubodnih rana u grudni koš i vrat.

Posle hapšenja je Isaković mirno razgovarao sa istražiteljima i za razlog ubistva naveo kako je žrtva "nosila njegovo prezime". U policijskoj ćeliji je pokušao samoubistvo bešenjem čaršavom u čemu ga je sprečio policajac.

Nakon presude je predat na staranje Centru za socijalni rad koji se brinuo o njegovom lečenju, a nakon presude je upućen u Psihijatrijsku kliniku gde se lečio, da bi potom bio pušten na kućno lečenje i vraćen u normalne tokove društva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)