MIROTIĆEVA PORUKA NOVIM CRNOGORSKIM VLASTIMA: Gospodo, nikada ne zaboravite veličinu onoga koga je narod jednodušno sledio

Novosti online

04. 12. 2020. u 13:51

МИРОТИЋЕВА ПОРУКА НОВИМ ЦРНОГОРСКИМ ВЛАСТИМА: Господо, никада не заборавите величину онога кога је народ једнодушно следио

FOTO: Tviter/FCBbasket

SKUPŠTINA Crne Gore u petak raspravlja o izboru predsednika i članova Vlade, a tim povodom se oglasio košarkaš Barselone Nikola Mirotić.

Mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić u sredu je u Skupštini Crne Gore obrazložio program i personalni sastav nove Vlade, a u petak se oglasio Mirotić, koji je pomno pratio situaciju.

Mirotić je svojevremeno podržao litije i svojim aktivizmom je dodatno doprineo promenama u Crnoj Gori.

- Simbolično, na praznik Vavedenja, dobijamo novu demokratsku vlast. Gospodo, neka vam je srećan rad i nikada ne zaboravite mudrost i veličinu onoga koga je narod jednodušno sledio. Uvek imajte na umu narod koji vam je ukazao poverenje. Srećno” - napisao je Mirotić.

Nikola je nedavno pokrenuo novu humanitarnu akciju, čime redovno oduševljava ljude u Srbiji i Crnoj Gori.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

nebojsa

05.12.2020. 12:39

Nadam se da če nova vlast pokazati svoju privrženost EU tekovinama i omogucit svojoj diajspori da dobije pasoše Crne Gore,kao što su to uradile gotovoo sve zemlje EU,da će u duhu demokratiji omogučiti popis i slobodno izjašnajvanje nacionlne i verske pripadnosti..Nadam se da je vreme srbofobije zavšeno i da če nova vlast imati na umu šta su litije pokazale.Niko neče ugroziti državnost Crne Gore,ona nikada nije bila ni ugrožena.Ja lično bih bio najsretniji,kada bi Srbija i Crna Gora imale federalni oblik udruženja,nemojmo se zavaratati da se istorija može na silu menjati,Silovanje istorije u vidu izmišljanja crnogoske nacije nije pošlo od ruke ni Titu i verujte neće nikome.Na ovoj novoj vlasti je da triput meri a jednom seče.