ČAČANI ŽELE PREKID NEGATIVNOG NIZA: Moramo pokazati da Borac nije slučajno u ABA ligi

Tanjug

24. 11. 2020. u 13:14

KOŠARKAŠ čačanskog Borca Aleksa Novaković rekao je da će u narednom periodu ekipa praviti bolje rezulatte i pokazati da nije slučajano član ABA lige.

ЧАЧАНИ ЖЕЛЕ ПРЕКИД НЕГАТИВНОГ НИЗА: Морамо показати да Борац није случајно у АБА лиги

Foto: ABA liga

- Imali smo težak raspored od početka lige. Zbog velikih napora došlo je do psihičkog umora. Treba očekivati da se u jednom momentu podignemo, jer slede utakmice u kojima moramo da tražimo šansu. Ne treba gledati na dosadašnji deo sezone kao na nešto loše, ipak smo pobedili Partizan, što je malo ko očekivao. Samo treba da nastavimo da radimo i verujem da će sve doći na svoje“, rekao je Novaković za klupski sajt.

Izabranci Marka Marinovića pole pobede protiv crno-belih na startu regionalne lige, vezali su šest poraza od Crvene zvezde, Budućnosti, FMP-a, Mege, Cedevita Olimpije i Krke.

- Ekipa mora što pre da se podigne, kako bi se vratila na pobednički kolosek. Moramo da opravdamo očekivanja navijača i da pokažemo da nismo slučajno član ABA lige“, zaključio je Novaković.

Pratite Novosti sport i na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)