EKSPLODIRALA NBA BOMBA: Bogdanović napustio Sakramento i pronašao novi klub

Novosti online

17. 11. 2020. u 08:10

Bogdan Bogdanović je uoči početka nove sezone, koja kreće već 22. decembra, promenio sredinu i napustio Sakramento Kingse, pišu američki mediji.

ЕКСПЛОДИРАЛА НБА БОМБА: Богдановић напустио Сакраменто и пронашао нови клуб

Bogdan Bogdanović Foto EPA

Naš reprezentativac je trejdovan u Milvoki Baks i napustio je tim u kome je i započeo karijeru u najjačoj ligi sveta.

Srbin je otišao u Bakse u koje je prošle noći stigao i Držu Holidej. U Kingse su iz Milvokija otišli Donte Devićenco, Ersan Iljasova i Di Džej Vilson.

Bogdanoviću je isticao ugovor i postajao je "ograničeno slobodan", što je značilo da bilo koja zainteresovana strana mogla da mu ponudi saradnju, na šta su "kraljevi" mogli da odgovore istovetnim novčanim iznosom, ako budu zainteresovani, ili, prosto, u mogućnosti da toliko plate.

U nedavno okončanom šampionatu, Bogdanovićeva plata je, prema specijalizovanom sajtu "Hoopshype", iznosila 8.529.386 dolara, a protekle noći je Bogdanović poslao i misterioznu poruku koja je najavila celu ovu situaciju.

- Samo upamtite da šta god da ste ostvarili u životu, ljudi i dalje neće verovati u vas. Učinite to zbog sebe, ne zbog drugih!", poručio je naš as.

Očigledno je ovo bila najava rastanka sa Kingsima, koji su verovatno tada već rešili da ga se odreknu.

U ponedeljak zvanično počinje prelazni rok, mada će, posle NBA drafta koji je na programu 18. novembra, dva dana kasnije moći da se angažuju "ogranično slobodni" igrači.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere