REBRAČA: Dolazim na trening, trešti hip hop, poludeo sam i sve im bacio u kantu, svlačionica je zanemela

Novosti online

14. 11. 2020. u 17:40

Željko Rebrača, poznati srpski košarkaški reprezentativac pričao je o karijeri u Evropi i NBA.

РЕБРАЧА: Долазим на тренинг, трешти хип хоп, полудео сам и све им бацио у канту, свлачионица је занемела

Foto: D. Milovanović

Tokom gostovanja u emiciji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" jedna od najzanimljivijih anegdota koju je ispričao bila je o periodu u Detroit Pistonsima. 

"Tamo je tad bilo dosta čudno u vreme tih kampova i priprema za sezonu. Pet dana radiš dva puta dnevno veoma naporno i onda od šestog dana ništa, smanjuje se intenzitet i sve ostalo", rekao je Rebrača. 

"Baš tokom jednog kampa posle jedno tri dana napornih trening, dolazim ujutru umoran na trening u 8 sati, a ovi saigrači Amerikanci odvrnuli CD plejer u svlačionici do daske. Grmi neki hip hop u 8 ujutru. Poludeo sam, i uzeo one CD-ove i pobacao u kantu. Muk u svlačionici, niko ništa da kaže. Posle toga na treningu, kad smo završili priđe mi kapiten ekipe Detroita i pita me Zi, tako su me zvali, "Jel sve u redu, jel imaš neki problem"? Ja kažem nemam sve je u redu, ističe Rebrača i dodaje: 

"On me ponovo pita "Ako te nešto mući reci, da porazgovaramo" Ja kažem "Ma sve je okej, što me pitaš" On mi kaže "pa čuo sam da je bilo nešto u svlačionici". Ja kažem, ma ništa posebno pustili preglasno muziku u 8 ujutru". poručio je nekadašnji košarkaš. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)